Dijual!

BOBO BIRD Jam Tangan Hideung Sleek Hideung Steel

$101.99 $70.35

-31%
(4 resensi customer)

Aya sasayogian

Rurusuhan! Penjualan ieu ditungtungan
SKU: 32888477297 Kategori:
Ngan 11 barang anu tinggal di stok!
Gratis pengiriman sadunya di sadaya pesenan
  • Program panyalindungan 60 dinten anu ngagaleuh.
  • Dihasilkeun sacara étika. Kualitas dijamin.
  • Pesenan dinten kanggo perkiraan pangiriman antara 1st Juli jeung 16 Juli. Maca langkung seueur ngeunaan pangiriman.
Checkout Aman Dijamin
Bagikeun produk ieu

gambaran

Pertandingan anu dilakukeun di surga? Jam hideung hideung ieu nyandak canggih ka tingkat anyar. Kasus waja stainless kalayan raray arloji hideung dipasangkeun sareng tali kai hideung anu gaya ngajantenkeun nonton anu pinter pisan. Sareng éta hampang sareng nyaman cukup dipakai sadidinten.

Leungeun beureum anu kontras nyebatkeun warna sareng jam tangan sareng menit anu bercahaya mawa sentuhan kepraktisan. Kami resep nonton ieu sareng teu heran konsumén kami ogé!

Jam ieu ngagantikeun keanggunan anu canggih pikeun dunya modéren, sadayana dibungkus dina kerangka (10.5mm) langsing.

brand NgaranBOBO BIRD
Panjang band22
gerakanQuartz
Résistansi cai JeronaHenteu tahan cai
jepitan TipeTilepan jepitan kalawan Kasalametan
Bahan halBeusi sténless
bisi ketebalan10.5mm
Dipencét Jandela Bahan TipeHardlex
Band Bahan Tipeti kayu
dipencét diaméterna40.2mm
band Width20mm
Wangun halbuleud
mamerkeunanalog

BOBO BIRD Jam Tangan stainless steel Lalaki & KayuBOBO BIRD Jam Tangan stainless steel Lalaki & KayuBOBO BIRD Jam Tangan stainless steel Lalaki & KayuBOBO BIRD Jam Tangan stainless steel Lalaki & KayuBOBO BIRD Jam Tangan stainless steel Lalaki & KayuBOBO BIRD Jam Tangan stainless steel Lalaki & Kayu

BOBO BIRD Jam Tangan stainless steel Lalaki & Kayu

informasi tambahan

brand Ngaran

BOBO BIRD

Panjang band

22

gaya

Pantun & kasual

gerakan

Quartz

Résistansi cai Jerona

Taya waterproof

jepitan Tipe

Tilepan jepitan kalawan Kasalametan

Bahan hal

Beusi sténless

bisi ketebalan

10.5mm

Dipencét Jandela Bahan Tipe

Hardlex

item Tipe

quartz Wristwatches

Bahan Buleud & Kasus

kayu

Band Bahan Tipe

ti kayu

dipencét diaméterna

40.2mm

band Width

20mm

merek

Bobo Bird

Bahan hal

logam

Wangun hal

buleud

bisi ketebalan

10.5mm

mamerkeun

usaha Rotary

génder

Lalaki

Bahan tali

kayu

gaya

pinter

resensi 4 pikeun BOBO BIRD Jam Tangan Hideung Sleek Hideung Steel

    langganan
    Abdi nyarankeun sareng nonton. Nice sareng produk kualitas sareng komunikasi anu hébat sareng anu sual.
    langganan
    Excelente
    M *** y
    Jam tangan logam anu geulis, sederhana sareng elegan kalayan pinggel kai bau Manchurian. Abdi mimiti Bobo bird ku sabab cangcaya ngagaleuh jam tangan murni. :)))) Tapi dina prosés pas tali yakin yakin kakuatan na. Upami kumaha waé kuring ngatur pondok pikeun pinggel, éta gampang nyandak jam tangan anu sanés. :))) Sacara umum, anu mésér sareng bungkusan wareg pisan. Abdi nyarankeun. Alat anu kalebet pikeun miceun tautan. Nalika nyaluyukeun gelang, perhatosan panah tina arah ngaleupaskeun pin.
    W *** r
    Barang saé! Lalajo endah!

Ngan asup nasabah anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review hiji.

BOBO BIRD Jam Tangan Hideung Sleek Hideung Steel
BOBO BIRD Jam Tangan Hideung Sleek Hideung Steel