Pengiriman gratis di sakuliah dunya sagala pesenan

Sarat Pamakéan

Panungtungan diropéa 04/25/2020

AGREEMENT TO TERMA

Syarat Pamakéan ieu mangrupikeun perjanjian anu sah pikeun dilakukeun antara anjeun, naha sacara pribadi atanapi atas nama hiji lembaga ("anjeun") sareng Ecorelos ("Perusahaan", "kami", "kami", atanapi "urang"), ngeunaan aksés anjeun sareng panggunaan https: //ecorelossitus web .com ogé bentuk média naon waé, saluran média, situs web mobile atanapi aplikasi mobile anu aya hubunganana, dihubungkeun, atanapi henteu nyambung deui (sacara kolektif, "Situs"). Anjeun satuju yén ku ngaksés Loka éta, anjeun parantos maca, kahartos, sareng sapuk bakal diikat ku sadaya Syarat Pamakéan ieu. KUNG ING DIA TUJU DENGAN SATU SEMUA ING DESA GAMPANG, ING DIPANA SADIA GAMPANG GAMPANG SUKU DENGAN GAMPANG SITU AND AND PERMINCANGKE DENGAN GAMPANG GAMPANG.

Istilah suplemén sareng syarat atanapi dokumén anu tiasa dipasang dina Loka ti jaman ka waktos ayeuna sacara jelas dilebetkeun di dieu ku rujukan. Kami ngagaduhan hak, dina kawijakan budi urang, pikeun ngarobih parobahan atanapi modifikasi kana Syarat Pamakéan ieu iraha waé sareng alesan. Kami bakal waspada anjeun ngeunaan naon waé parobihan ku cara ngamutahirkeun "Tanggal parantos terakhir" tina Syarat Pamakéan ieu, sareng anjeun ngaleupaskeun hak pikeun nampa béwara khusus tina perobihan sapertos kitu. Éta mangrupikeun tanggung jawab anjeun kanggo marios périodik ningali Sarat ieu kanggo nginpormasi pikeun tetep dimeunangkeun ku apdet. Anjeun bakal dirundut, sareng bakal dianggap parantos sadar sareng parantos nampi, perobihan dina Syarat Pamakéan anu tiasa dirévisi ku cara neraskeun panggunaan Loka anjeun saatos tanggal na Sarat Pamakéan diubah sapertos kitu parantos dipasang.

Inpormasi anu disayogikeun dina Loka henteu dimaksudkeun pikeun disebarkeun ka atanapi dianggo ku jalma atanapi lembaga di mana-mana yurisdiksi atanapi nagara dimana distribusi atanapi pamakean sapertos anu bertentangan sareng hukum atanapi pangaturan atanapi anu bakal matuh ka sarat pendaptaran dina yurisdiksi atanapi nagara sapertos. . Sasuai, jalma anu milih ngaksés Loka éta ti lokasi sanés ku ngalakukeun inisiatif sorangan sareng ngan ukur nanggung jawab pikeun patuh hukum lokal, upami sareng ka hukum lokal tiasa dianggo.

Situs kasebut henteu cocog pikeun maturan peraturan industri khusus (Portabilitas asuransi Kaséhatan sareng Akuntabilitas Kasusukan (HIPAA), Act Manajemén Informasi Federal (FISMA), sareng anu sanésna), jadi upami interaksi anjeun bakal tunduk kana undang-undang sapertos kitu, anjeun mungkin henteu paké Loka ieu. Anjeun moal tiasa nganggo Loka éta dina cara anu bakal ngalanggar Gramm-Leach-Bliley Act (GLBA).

Loka ieu dimaksudkeun pikeun pangguna anu umurna sahenteuna 18 taun. Jalma dina yuswa 18 taun teu diidinan nganggo atanapi ngadaptarkeun kanggo Loka éta.

Hak cipta intelektual

Kacuali henteu dituduhkeun, Loka mangrupikeun properti kami sareng sadaya kode sumber, databés, fungsionalitas, perangkat lunak, desain situs wéb, audio, video, téks, foto, sareng grafik dina Tapak (sacara koléktif, "Kandungan") sareng mérek dagang, jasa tanda, sareng logos anu aya (éta "Markah") dipiboga atanapi dikawasa ku kami atanapi dilisensikeun ka kami, sareng dijagaan ku hak cipta sareng mérek dagang sareng sagala rupa hak intelektual sanésna sareng hukum pesaing anu adil di Amérika Serikat, hukum hak cipta internasional. sareng konvénsi internasional. Eusi sareng Marks disayogikeun dina Loka “AS IS” kanggo inpormasi sareng panggunaan pribadi wungkul. Kacuali sakumaha anu dinyatakeun sacara jelas dina Syarat Pamakéan ieu, henteu aya bagian tina Loka éta sareng moal aya Eusi atanapi Markah tiasa disalin, diproduksi, dikagregkeun, diterbitkeun, diunggah, dipedar, ditingalikeun sacara umum, disandikeun, ditarjamahkeun, dikirim, nyebarkeun, dijual, dilisensikeun, atanapi lamun henteu dieksploitasi kanggo tujuan komérsial naon waé, tanpa idin tinulis sateuacanna.

Kaayaan anjeun layak ngagunakeun Loka éta, anjeun dibéré lisénsi kawates pikeun nganggona sareng nganggo Tapak sareng pikeun ngundeur atanapi nyitak salinan bagian tina kontén anu leres anjeun ngagaduhan aksés pikeun pribadi, non-komersial pamakean. Urang cagar sadayana hak anu henteu dinyatakeun sacara jelas ka anjeun sareng Loka, Konten sareng Marks.

REPRESENTASI USER

Ku ngagunakeun Loka éta, anjeun ngawakilan sareng ngajamin yén: (1) sadaya inpormasi pendaptaran anu anjeun kirimkeun bakal leres, akurat, ayeuna, sareng lengkep; (2) anjeun bakal ngajaga katepatan inpormasi sapertos sareng ngénggalkeun inpormasi pendaptaran sapertos diperyogikeun; (3) anjeun ngagaduhan kapasitas hukum sareng anjeun satuju pikeun matuh Sarat ieu Pamakéan; (4) anjeun sanés alit dina yurisdiksi dimana anjeun tinggal; (5) anjeun moal ngaksés Loka ngalangkungan otomatis atanapi sanés sanés-sanés, naha ngalangkungan bot, naskah atanapi sanésna; (6) anjeun moal nganggo Situs kanggo tujuan anu henteu sah atanapi henteu diidinan; sareng (7) panggunaan Loka anjeun moal ngalanggar undang-undang atanapi pangaturan anu berlaku.

Upami anjeun nyayogikeun inpormasi anu henteu leres, teu akurat, sanés, atanapi teu lengkep, kami gaduh hak pikeun ngagantungkeun atanapi nungtungan akun anjeun sareng nolak mana waé sareng sadayana ayeuna atanapi engké dina Situs (atanapi naon waé).

PENDAFTARAN USER

Anjeun tiasa diperyogikeun ngadaptar pikeun Loka éta. Anjeun satuju ngajaga rahasia sandi sareng anjeun bakal nanggungkeun ka sadaya panggunaan rekening sareng kecap konci anjeun. Kami boga hak pikeun ngahapus, nolak deui, atanapi ngarobih nami pangguna anu anjeun pilih upami urang nangtukeun, dina budi pamijieun, yén nami pangguna sapertos éta henteu pantes, jorang, atanapi ngabantah.

produk

Urang ngadamel unggal tarip pikeun ditampilkeun sacara akurat anu warna, fitur, spésifikasi, sareng rinci produk anu aya dina Loka éta. Nanging, kami henteu ngajamin yén warna, fitur, spésifikasi, sareng rincian produk bakal akurat, lengkep, dipercaya, ayeuna, atanapi bébas tina kasalahan sanésna, sareng tampilan éléktronik anjeun henteu akurat ngagambarkeun warna nyata sareng detil anu leres. produk. Sadaya produk tunduk kasadiaan, sareng urang moal tiasa ngajamin yén barang-barang bakal di stok. Urang cagar hak ngaleupaskeun produk naon waé iraha waé alesan. Harga pikeun sakabéh produk tunduk.

TEMBANG DAN BAYAR

Kami nampi bentuk pembayaran di handap ieu:

- Visa
- Mastercard
- American Express
- PayPal

Anjeun satuju nyayogikeun pameseran sareng inpormasi anu ayeuna, lengkep, sareng akurat pikeun sadaya pembelian anu dilakukeun via Situs. Anjeun langkung satuju pikeun ngénggalan inpormasi sareng inpormasi pamayaran, kalebet alamat email, metode pamayaran, sareng tanggal béakna kartu pembayaran, ku kituna urang tiasa ngarengsekeun transaksi sareng ngahubungi anjeun upami diperyogikeun. Pajeg penjualan tiasa nambihan kana harga pameseran sakumaha anu diperyogikeun ku kami. Urang tiasa ngarobah harga iraha waé.

Anjeun satuju mayar sadaya biaya di harga anu saatos ngagaleuh anjeun sareng waragad pengiriman anu berlaku, sareng anjeun ngajamin kami pikeun ngeusi panyadia pamayaran anu dipilih pikeun jumlah anu saatos nalika nempatkeun pesenan anjeun. Kami ngagaduhan hak pikeun ngabenerkeun kasalahan atanapi kasalahan dina harga, sanajan urang parantos nyuhunkeun atanapi nampi bayaran.

Urang cagar hak nampik pesenan anu disimpen dina Situs éta. Kami tiasa, dina budi budi, ngawatesan atanapi ngabolaykeun jumlah anu dipesér unggal jalma, per rumah tangga, atanapi per urutan. Larangan ieu tiasa ngalebetkeun pesenan anu disimpen ku atanapi dina akun palanggan anu sami, metode pamayaran anu sami, sareng / atanapi pesenan anu nganggo tagihan atanapi alamat pengiriman anu sami. Urang hak hak pikeun ngawatesan atanapi nyaram pesenan éta, dina pamilihan kami tunggal, katingalina ditetepkeun ku dealer, resellers, atanapi distributor.

KABIJAKAN PAMULANGAN

Sadaya penjualan terakhir sareng henteu ngabalikeun duit bakal dikaluarkeun. Kacuali éta pikeun detil Ieuh nalika katutupan ku program Perlindungan Pembeli urang. Pangaluaran kana program Perlindungan Pembeli diterapkeun nalika:

pangiriman

  • Pesenan anjeun henteu sumping kusabab faktor anu aya dina kadali anjeun (sapertos conto alamat pangiriman salah)
  • Pesenan anjeun henteu sumping kusabab kaayaan anu luar di luar kendali kami (mis. Henteu diberesihan ku bea cukai, ditunda ku bencana alam sareng sajabana)
  • Pesenan anjeun parantos dugi ka kantor pangiriman lokal sareng ngantosan dikoléksi ku anu nampi, henteu paduli naha operatorna tiasa ngahubungi anu nampi (sabab ieu aya di luar kadali kami)

karuksakan

  • Karuksakan naon waé anu ditanggung saatos pangiriman parantos ditampi atanapi ditandatanganan pikeun naha ku anjeun atanapi atas nami anjeun, atanapi saatos ditingalkeun di lokasi anu aman di properti anjeun upami diparéntahkeun pikeun ngalakukeun éta.
  • Sagala karusakan anu ditanggung nalika transit anu teu acan dicatet sateuacan ditandatanganan pikeun pangiriman (nyaéta upami bungkus luar rusak anjeun kedah nolak atanapi asup pikeun éta rusak)

Dina kaayaan di luhur kami henteu tiasa ngolah pengembalian dana bahkan dina program Perlindungan Pembeli.

AKTIVITI TERHAD

Anjeun teu tiasa ngakses atanapi nganggo Loka kanggo kaperluan sanés anu sanés pikeun anu sanés kami ngajantenkeun Loka éta. Situs ieu tiasa dianggo teu aya hubunganana sareng usaha-usaha komérsial kecuali anu disaranahan sacara khusus atanapi disatujuan ku kami.

Salaku pangguna dina Loka, anjeun henteu satuju:

1. Sacara sistematis nyandak data atanapi kontén sanés tina Loka pikeun nyiptakeun atanapi nyusun, langsung atanapi henteu langsung, kumpulan, kompilasi, database, atanapi diréktori tanpa ijin tinulis ti kami.
2. Ngadamel naon waé anu teu diidinan dina Loka, kalebet ngempelkeun nami nama sareng / atanapi alamat email pangguna ku cara éléktronik atanapi cara anu sanés pikeun tujuan ngirim email anu teu diminta, atanapi nyiptakeun akun pangguna ku cara otomatis atanapi dina préparasi palsu.
3. Ngagunakeun agén anu ngagaleuh atanapi mésér agén pikeun mésér dina Situs.
4. Anggo Loka kanggo ngajantenkeun atanapi nawiskeun kanggo ngajual barang sareng jasa.
5. Circumvent, nganonaktipkeun, atanapi henteu ngaganggu fitur anu aya hubunganana sareng kaamanan di Loka, kalebet fitur anu nyegah atanapi ngawatesan panggunaan atanapi nyalin sagala kontén atanapi ngalaksanakeun watesan dina panggunaan Loka sareng / atanapi Eusi anu aya dina éta.
6. Ngalaksanakeun dina tulisan anu henteu otorisasi atanapi numbu ka Loka éta.
7. Trik, ngahirup, atanapi nyasabkeun urang sareng pangguna anu sanésna, khususna dina usaha diajar inpormasi sénsitip sapertos sandi pamaké.
8. Nganggo panginten jasa anu teu leres atanapi ngalebetkeun laporan palsu ngeunaan nyiksa atanapi kalakuan salah.
9. Kalebet sagala rupa panggunaan sistem, sapertos nganggo skrip pikeun ngirim koméntar atanapi pesen, atanapi nganggo data pertambangan, robot, atanapi data pangumpulan sareng alat ékstraksi anu sami.
10. Ngaganggu, ngaganggu, atanapi nyiptakeun beban anu henteu pantes dina Loka atanapi jaringan atanapi jasa anu dihubungkeun ka Loka éta.
11. Nyobian ngahudangkeun pamakean atanapi jalmi sanés atanapi nganggo nami pangguna pikeun pangguna anu sanés.
12. Ngajual atanapi nyebatkeun profil anjeun.
13. Nganggo inpormasi anu diperoleh tina Loka supados nyiksa, nyiksa, atanapi ngarugikeun jalma anu sanés.
14. Anggo Loka mangrupikeun bagian tina usaha naon waé pikeun bersaing sareng kami atanapi nganggo Panganggoan sareng / atanapi Eusi pikeun usaha anu ngahasilkeun pendapatan atanapi perusahaan komérsial.
15. Nolak, dekompil, ngaleupaskeun, atanapi ngabalikeun insinyur salah sahiji perangkat lunak anu aya atanapi dina cara naon waé nyieun bagian tina Loka éta.
16. Nyobaan pikeun ngaléngkah naon waé ukuran tina situs anu dirancang pikeun nyegah atanapi ngawatesan aksés kana Loka, atanapi naon waé tina Loka éta.
17. Harass, ngaganggu, nyingsieunan, atanapi ngancem salah sahiji karyawan atanapi agén kami anu dina nyayogikeun bagian tina Loka ka anjeun.
18. Hapus hak cipta hak cipta atanapi hak properti séjén tina naon waé.
19. Unggah atanapi ngirimkeun (atanapi nyobian unggah atanapi ngirimkeun) virus, Kuda Trojan, atanapi bahan sanés, kalebet ngagunakeun hurup modal sareng spamming (tulisan anu terus-terusan teks anu repetitive), anu ngaganggu kana pamakean anu teu diganggu jeung partai sareng anu pikaresepeun. Situs atanapi ngarobih, ngaganggu, ngaganggu, ngarobih, atanapi ngaganggu kana panggunaan, fitur, fungsi, operasi, atanapi pangropéa tina Loka éta.
20. Unggah atanapi ngirimkeun (atanapi nyobian unggah atanapi ngirimkeun) naon waé bahan anu tindakan minangka pangumpulan informasi pasif atanapi aktip atanapi mékanisme pangiriman, kalebet teu aya watesan, format tukeur grafik anu jelas ("gifs"), 1 × 1 piksel, bug wéb , cookies, atanapi alat anu sanésna (sakapeung disebut "spyware" atanapi "mékanisme koleksi pasip" atanapi "pcms").
21. Kacuali hasilna tina search engine standar atanapi panggunaan browser Internét, pamakean, peluncuran, ngamekarkeun, atanapi nyebarkeun sistem otomatis, kaasup tanpa watesan, spider, robot, utilitas, scraper, atanapi pamaca offline anu ngaksés Loka éta , atanapi nganggo atanapi ngaluncurkeun skrip anu teu diidinan atanapi parangkat lunak anu sanés.
22. Beda, nguciwakeun, atanapi henteu ngarugikeun, dina pamanggih urang, kami sareng / atanapi Loka éta.
23. Anggo Loka nganggo cara anu teu konsisten sareng undang-undang atanapi peraturan anu berlaku.

SUMBANGAN TERUS USER

Situs henteu nawiskeun pangguna pikeun ngirim atanapi ngeposkeun kontén. Kami tiasa nyayogikeun anjeun kasempetan kanggo nyiptakeun, ngalebetkeun, ngeposkeun, nampilkeun, ngirimkeun, ngalaksanakeun, nyebarkeun, nyebarkeun, atanapi nyebarkeun kontén sareng bahan ka kami atanapi dina Situs, kalebet tapi henteu diwatesan ku téks, tulisan, pidéo, audio, poto , grafik, koméntar, saran, atanapi inpormasi pribadi atanapi matéri sanés (sasarengan, "Kontribusi"). Kontribusi tiasa ditingali ku pangguna séjén Situs sareng ngalangkungan halaman wéb pihak katilu. Sapertos kitu, Kontribusi naon waé anu anjeun kirimkeun tiasa diubaran saluyu sareng Kawijakan Privasi Loka. Nalika anjeun nyiptakeun atanapi nyayogikeun Kontribusi naon waé, anjeun ku kituna ngagambarkeun sareng ngajamin yén:

1. Penciptaan, distribusi, pangiriman, tampilan umum, atanapi pagelaran, sareng aksés, download, atanapi nyalin Kontribusi anjeun henteu henteu bakal ngalanggar hak properti, kaasup tapi henteu dugi ka hak cipta, patén, mérek, dagang rahasia , atanapi hak moral pihak katilu mana waé.
2. Anjeun mangrupikeun saha gaduh atanapi gaduh lisénsi anu dipikabutuh, hak, idin, ngaleupaskeun, sareng idin pikeun dianggo sareng ngawenangkeun kami, Loka, sareng pangguna situs séjén pikeun ngagunakeun Kontribusi anjeun dina cara naon waé anu direncanakeun ku Loka éta. sareng Sarat ieu Pamakéan.
3. Anjeun gaduh idin tinulis, ngabebaskeun, sareng / atanapi ijin masing-masing sareng unggal jalma anu diidentipikasi dina Kontribusi anjeun pikeun ngagunakeun nami atanapi sasaruaan unggal jalma anu diidentipikasi sapertos ngaktifkeun citakan sareng ngagunakeun Kontribusi anjeun dina cara naon waé anu dipikirkeun ku Loka jeung Sarat ieu Pamakéan.
4. Sumbangan anjeun henteu palsu, teu pas, atanapi nyasabkeun.
5. Kontribusi anjeun henteu iklan anu teu dimeunangkeun atanapi henteu sah, bahan promosi, skéma piramida, surat ranté, spam, surat massal, atanapi bentuk solicitation sanésna.
6. Kontribusi anjeun henteu jorang, cabul, konyol, kotor, telenges, mereskeun, fitnah, fitnah, atanapi henteu pikaresepeun (sakumaha anu ditetepkeun ku kami).
7. Kontribusi anjeun ulah ngeueungkeun, moyok-olokkeun, ngabubarkeun, nyiksa, atanapi nyiksa saha waé.
8. Kontribusi anjeun henteu ngasongkeun ngaragragkeun kekerasan pamaréntahan atanapi ngahibur, ngadorong, atanapi ngancem cilaka fisik ngalawan anu sanés.
9. Kontribusi anjeun henteu ngalanggar undang-undang, pangaturan, atanapi aturan anu aya.
10. Kontribusi anjeun henteu ngalanggar hak privasi atanapi publisitas ti pihak katilu.
11. Kontribusi anjeun henteu ngandung bahan anu ngaharepkeun inpormasi pribadi ti saha waé dina umur 18 taun atanapi ngeksploitasi jalma sahandapeun umur 18 taun dina cara anu séksual atanapi telenges.
12. Kontribusi anjeun henteu ngalanggar undang-undang anu nerak ngeunaan pornografi anak, atanapi upami teu aya tujuan pikeun ngajagaan kasehatan atanapi kabiasaan jalma-jalma pendeta;
13. Kontribusi anjeun henteu kalebet koméntar anu karasa anu aya hubunganana sareng ras, asal nasional, gender, pilihan seksual, atanapi cacad fisik.
14. Kontribusi anjeun henteu ngalanggar anu sanés, atanapi numbu ka bahan anu ngalanggar, naon waé panyayuhan Syarat Pamakéan ieu, atanapi hukum atanapi pangaturan anu manglaku.

Sagala pamakean Loka atanapi Produk Produk anu ngalanggar payuneun ngalanggar Sarat Pamakéan ieu sareng tiasa nyababkeun, antawis sanés, penundaan atanapi gantung hak anjeun pikeun ngagunakeun Loka sareng Penawaran Produk.

LESEN KAWASAN

Anjeun sareng Loka satuju yén kami tiasa ngaksés, nyimpen, ngolah, sareng nganggo inpormasi sareng data pribadi anu anjeun bikeun nyayogikeun istilah dina Sarat jeung Kaayaan Pamakéan sareng pilihan anjeun (kalebet setélan).

Ku ngirimkeun saran atanapi umpan balik ngeunaan Situs, anjeun satuju yén kami tiasa nganggo sareng ngabagi réspon sapertos kitu pikeun tujuan anu sanés tanpa santunan ka anjeun.

Kami henteu negeskeun kapamilikan pikeun Kontribusi anjeun. Anjeun ngaropéa kapamilikan pinuh tina sadaya Kontribusi anjeun sareng hak cipta intelektual atanapi hak properti séjén anu aya hubunganana sareng Sumbangan Anjeun. Kami moal tanggung jawab pikeun naon pernyataan atanapi perwakilan dina Kontribusi anjeun anu disayogikeun ku anjeun di mana waé daérah dina Loka éta. Anjeun ngan ukur nanggung jawab kana Kontribusi anjeun pikeun Loka éta sareng anjeun satuju satuju ngabeungitkeun kami tina sagala sareng sadayana tanggung jawab sareng nolak tina tindakan légal ngalawan kami ngeunaan Kontribusi anjeun.

GARISI BABANA

Kami tiasa nyayogikeun anjeun daérah dina Loka pikeun ngantunkeun ulasan atanapi rating. Nalika ngeposkeun ulasan, anjeun kedah patuh kana kritéria di handap ieu: (1) anjeun kedah gaduh pangalaman anu munggaran sareng barang anu ditinjau; (2) ulasan anjeun henteu kedah ngandung fitnah karasa, atanapi kasar, rasis, karasa, atanapi hate hate; (3) ulasan anjeun henteu kedah ngandung référénsi diskriminasi dumasar kana agama, ras, gender, asal nasional, umur, status kakawinan, orientasi seksual, atanapi cacad; (4) ulasan anjeun henteu kedah ngandung référénsi pikeun kagiatan haram; (5) anjeun henteu matak pakait sareng pesaing upami ngeposkeun ulasan négatip; (6) anjeun teu matak ngalakukeun kasimpulan ngeunaan ka-lampah laku; (7) anjeun moal ngirim tulisan naon anu salah atanapi nyasabkeun pernyataan; sareng (8) anjeun moal tiasa ngatur kampanye anu ngadorong batur pikeun pasang ulasan, naha positip atanapi négatip.

Kami tiasa nampi, nolak, atanapi ngahapus ulasan dina budi budi urang. Kami leres pisan henteu aya kawajiban pikeun layar ulasan atanapi ngahapus ulasan, sanaos aya anu nganggap ulasan anu pikaresepeun atanapi henteu pas. Ulasan anu henteu disarankeun ku kami, sareng henteu merta ngagambarkeun pendapat urang atanapi pandangan salah sahiji gabungan kami atanapi mitra. Kami henteu nganggap tanggung jawab pikeun naon waé ulasan atanapi pikeun sagala klaim, tanggungan, atanapi rugi hasil tina ulasan mana waé. Ku ngeposkeun ulasan, anjeun kalayan ieu masihan ka kami sacara abadi, non-ekslusif, sadunya, bebas royalti, gratis mayar, ditugaskeun, sareng hak anu teu tiasa dilupuskeun pikeun ngahasilkeun, ngarobih, narjamahkeun, ngirimkeun ku cara naon waé, mamerkeun, ngalakukeun, sareng / atanapi nyebarkeun sadaya eusi anu aya hubunganana sareng ulasan.

SUBMISSIONS

Anjeun ngaku sareng satuju yén aya patarosan, koméntar, saran, ideu, tanggapan, atanapi inpormasi sanés perkawis Situs atanapi Penawaran Produk ("Kiriman") anu anjeun pasihkeun ka kami henteu rahasia sareng bakal janten milik kami nyalira. Kami ngagaduhan hak éksklusif, kalebet sadayana hak cipta intelektual, sareng ngagaduhan hak pikeun panggunaan anu teu diwatesan sareng disebarkeun Kiriman ieu pikeun tujuan anu sah, komérsial atanapi anu sanés, tanpa pangakuan atanapi santunan ka anjeun. Anjeun kéngingkeun sadayana hak moral pikeun Pangiriman anu sapertos kitu, sareng anjeun ngajamin yén Kiriman sapertos éta aslina sareng anjeun atanapi anjeun ngagaduhan hak pikeun ngirim Kintunan sapertos kitu. Anjeun satuju moal aya jalan mundur ngalawan kami pikeun dugaan atanapi panyalahgunaan anu leres atanapi nyalahgunakeun hak hak milik dina Pangiriman anjeun.

TIGA PIHAK TIGA sareng KANDUNGAN

Situs tiasa ngandung (atanapi anjeun tiasa dikirim ngalangkungan Situs) tautan kana halaman wéb anu sanés ("Halaman Wéb Pihak Katilu") ogé tulisan, poto, téks, grafik, gambar, desain, musik, sora, pidéo, inpormasi, aplikasi , parangkat lunak, sareng kontén atanapi barang sanés anu kagungan atanapi asalna ti pihak katilu ("Eusi Pihak Katilu"). Halaman Wéb Partéi Katilu sapertos na Eusi Pihak Katilu henteu ditalungtik, diawasi, atanapi diparios pikeun akurasi, kasaluyuan, atanapi kasampurnaan ku kami, sareng kami henteu tanggel waler pikeun situs wéb Pihak Katilu anu diaksés ngalangkungan Situs atanapi Kandungan Pihak Katilu anu dipasang dina , sayogi ngalangkungan, atanapi dipasang tina Situs, kalebet kontén, akurasi, karasa, pendapat, reliabilitas, prakték privasi, atanapi kabijakan sanésna atanapi aya dina Halaman Wéb Pihak Katilu atanapi Eusi Pihak Katilu. Ngalebetkeun, ngaitkeun kana, atanapi ngijinkeun panggunaan atanapi pamasangan situs web Pihak Katilu atanapi Kandungan Pihak Katilu naon waé henteu hartosna persetujuan atanapi dukungan ti pihak kami. Upami anjeun mutuskeun ninggalkeun Loka sareng ngaksés Wéb Katilu-Katilu atanapi nganggo atanapi masang Kandungan Pihak Katilu, anjeun ngalakukeun éta ku résiko nyalira, sareng anjeun kedah waspada Sarat Pamakéan ieu henteu ngatur deui. Anjeun kedah marios istilah sareng kawijakan anu berlaku, kalebet privasi sareng prakték ngumpulkeun data, tina halaman wéb mana waé anu anjeun navigasi tina Situs atanapi aya hubungan sareng aplikasi anu anjeun anggo atanapi pasang tina Situs. Naon waé pameseran anu anjeun laksanakeun ngalangkungan Halaman Wéb Anu Katilu nyaéta ngalangkungan halaman wéb anu sanés sareng ti perusahaan sanés, sareng kami henteu tanggung jawab naon waé anu aya hubunganana sareng pameseran sapertos anu khusus antara anjeun sareng pihak katilu anu berlaku. Anjeun satuju sareng ngaku yén kami henteu ngadukung produk atanapi jasa anu ditawarkeun dina Halaman Wéb Anu Katilu sareng anjeun bakal ngajantenkeun kami henteu bahaya tina karusakan anu disababkeun ku anjeun mésér produk atanapi jasa sapertos kitu. Salaku tambahan, anjeun bakal nyepeng kami henteu bahaya tina karugian anu ditanggung ku anjeun atanapi cilaka anu disababkeun ku anjeun anu aya hubunganana atanapi ngahasilkeun naon waé tina Kandungan Pihak Katilu atanapi kontak sareng Halaman Wéb Katilu.

SITUSAN PENGURUSAN

Urang cagar leres, tapi sanés kawajiban, ka: (1) monitor Loka pikeun ngalanggar Sarat Pamakéan ieu; (2) ngalakukeun tindakan légal anu cocog ngalawan saha anu, dina budi budi urang, ngalanggar hukum atanapi Sarat Pamakéan ieu, kalebet tanpa watesan, ngalaporkeun pangguna ka penguasaan penegak hukum; (3) dina budi budi urang sareng tanpa watesan, nolak, ngawatesan aksés ka, ngawatesan kasadiaan, atanapi mareuman (nepi ka meujeuhna sacara téknologi) salah sahiji Kontribusi anjeun atanapi bagian anu aya; (4) dina budi budi urang sareng tanpa watesan, perhatikeun, atanapi tanggel waler, pikeun ngahapus tina Loka éta atanapi henteu nganonaktipkeun sadaya file sareng kontén anu ageung ukuranana atanapi aya beban naon waé pikeun sistem kami; sareng (5) ngatur situs sanésna dina cara anu dirancang pikeun ngajagi hak sareng harta urang sareng pikeun ngagampangkeun fungsi ditangtoskeun tina Situs sareng Penawaran Produk.

TERM AND TERMINASI

Syarat Pamakéan ieu bakal tetep aya dina kakuatan sareng pangaruh nalika anjeun nganggo Loka éta. TANPA LIMITING ANTARA PROSISI LAIN-APA KENE DENGAN GAMPANG, KITA MENYANGGALKAN KARANGAN, DI PELUPAAN KAMI DAN TANPA CATETAN ATAWA KANGGURAN, DENY AKSES UNTUK DAN MENGGUNAKAN SITU DAN KOMUNITAS PRODUK (KASUKAN NGENTOTA KOMPOTEN ANTARA KANGGURUAN, TANPA CATETAN ATAWA LIABILITI, DENY AKSES KANGGOAN ATAU GUNTAKAN SITU DAN KOMUNITAS PRODUK (NAMPIRKAN PELAKSANAAN KOMPUTES ATAWA TANPA CATETAN ATAWA LIABILITI, DENY AKSARI TO AND GAMPANG SUKAN DAN KOMUNITAS PRODUK (NAMPIRKAN PELAKSANAAN KOMPUTES UNTUK SEHAT SEHARI ATAWA UNTUK TANPA KASIHAN, INGRUKAN TANPA LIMITASI UNTUK BAKAL ANTARA REPRESENTASI, JAMINAN, ATAWA KANGGO DIHENTE ING DESA GAMPIRAN ATAWA ANY APPLICABLE LAW OR REGULATION. KAMI ATAWA ATAU GAMPANG ATAWA PESILIHAN DI SITU AND KOMUNITAN PRODUK ATAWA NGALAKKEUN AKSARI ATAWA ANTARA KONTEN ATAWA INFORMASI KANGGURU ATAWA ATAWA Waktosna, TANPA PERHATOSAN, DI JABATAN SUKAN KAMI.

Upami urang nolak atanapi ngagantungkeun rekening anjeun pikeun alesan naon, anjeun dilarang ngadaptarkeun sareng nyiptakeun akun énggal dina nami anjeun, nami palsu atanapi injeuman, atanapi nami pihak katilu, sanaos anjeun janten akting pikeun pihak katilu pesta. Salian kanggo ngeureunkeun atanapi ngagantungkeun akun anjeun, kami ngagaduhan hak nyandak tindakan hukum anu leres, kalebet tanpa watesan ngudag kabudayaan, kriminal, sareng injampeyan.

GAMPANG AND INTERRUPTIONS

Kami ngagaduhan hak pikeun ngarobih, ngarobih, atanapi ngahapus eusi situs iraha waé atanapi pikeun alesan dina kawijaksanaan budi urang tanpa aya bewara. Nanging, urang henteu ngagaduhan kawajiban pikeun ngapdet inpormasi dina Loka urang. Urang ogé ngagaduhan hak ngarobih atanapi meungpeuk sadayana atanapi bagian tina Penawaran Produk tanpa aya bewara iraha waé. Kami moal tanggung jawab ka anjeun atanapi pihak katilu pikeun modifikasi naon waé, parobahan harga, gantung atanapi henteu eureun Situs atanapi Pelanggan Produk.

Urang teu tiasa ngajamin Loka sareng Penawaran Produk tiasa sayogi saleresna. Urang tiasa ngalaman perkakas, perangkat lunak, atanapi masalah sanésna atanapi kedah ngalaksanakeun pangropéa anu aya ka Situs, nyababkeun gangguan, telat, atanapi kasalahan. Kami ngagaduhan hak pikeun ngarobih, ningali, ngénggalan, ngagantungkeun, meupeuskeun, atanapi upami teu ngarobih Situs atanapi Penawaran Produk iraha waé atanapi tanpa alesan tanpa aya béwara ka anjeun. Anjeun satuju yén urang teu ngagaduhan liabilitas naon waé pikeun karugian, karusakan, atanapi kasulitan anu disababkeun ku henteu mampuh pikeun ngakses atanapi nganggo Situs atanapi Penawaran Produk salami aya downtime atanapi henteu henteuna Situs atanapi Penawaran Produk. Henteu aya anu aya dina Syarat Pamakéan ieu anu bakal diterapkeun kami pikeun ngajaga sareng ngadukung Situs atanapi Penawaran Produk atanapi pikeun nyayogikeun naon-naon koréksi, pembaruan, atanapi sékrési anu aya.

jajahan hukum

Kaayaan ieu diatur ku sareng diinterpretasi nuturkeun undang-undang Karajaan Inggris, sareng panggunaan Konvensi Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bangsa-Bangsa pikeun Penjualan Barang Barang Internasional sacara écés teu dileupaskeun. Upami tempat watek anjeun aya di EU, sareng anjeun konsumen, anjeun ogé ngagaduhan panyalindungan anu disayogikeun ka anjeun ku syarat hukum wajib di nagara anjeun tempatna. Ecorelos sareng anjeun sorangan satuju satuju ka yurisdiksi non-eksklusif pengadilan di London, anu hartosna anjeun tiasa negeskeun pikeun ngajukeun hak perlindungan konsumen anjeun ngeunaan syarat ieu di Nagara Inggris, atanapi di nagara EU di anu anjeun tinggal.

Resolusi sengketa

Rundingan informal

Pikeun nyepetkeun résolusi sareng ngendalikeun biaya tina sengketa, kontropérsi, atanapi klaim anu aya hubunganana sareng Syarat Pamakéan ieu (masing-masing "Perselisihan" sareng sasarengan, "Perselisihan") anu dibawa ku anjeun atanapi urang (masing-masing, "Partai" sareng sasarengan , "Para Pesta"), Para Pihak satuju heula usaha négatipkeun Sengketa naon (kecuali éta Perselisihan anu sacara jelas parantos disayogikeun di handap) sacara informal sahenteuna tilu puluh (30) dinten sateuacan ngamimitian arbitrase. Negosiasi henteu resmi sapertos kitu dimimitian ku aya bewara tertulis ti hiji Partai ka Partéi anu sanés.

Arbitrase Ngariung

Sakur sengketa anu timbul tina hubungan antara Partai ka kontrak ieu bakal ditangtukeun ku hiji arbiter anu bakal dipilih saluyu sareng Arbitrase sareng Aturan Internasional Pangadilan Arbitrase Éropa salaku bagian tina Pusat Arbitrase Éropa anu gaduh korsi di Strasbourg. sareng anu diaku dina waktos aplikasi kanggo ditimbang-timbangkeun diajukeun, sareng anu nyusun klausa ieu janten ditampi. Korsi timbang-timbang nyaéta Bedford, Inggris. Basa dina cara ngagawe basa Inggris. Aturan panerapan hukum substantive kedah aya hukum Karajaan Raya.

Watesan

Pihak-pihak satuju yén naon waé timbangtaraan bakal dibatesan pikeun Musuhan masing-masing. Kaayaan pinuh diidinan ku hukum, (a) teu aya dugaan anu kudu ngagabung sareng alusna lumangsungna; (b) teu aya hak atanapi otoritas pikeun sengketa anu ditimbang-timbang dina waktos tindakan kelas atanapi ngagunakeun prosedur tindakan kelas; sareng (c) teu aya hak atanapi otoritas pikeun naon-naon Musuhan anu dibawa dina kapasitas wawakil anu ditunjuk pikeun jalma umum atanapi jalma-jalma sanés.

Kacida pikeun Rundingan Inpormasi sareng Arbitrase

Pihak-pihak satuju yén Pertikaian di handap ieu henteu tunduk dina peruntukan di luhur ngeunaan rundingan informal anu teu dikéngingkeun ku arbitrase: (a) naon-naon Pertikaian milarian pikeun ngalaksanakeun atanapi ngajagi, atanapi ngeunaan validitas na, mana-mana hak intelektual ngeunaan Partai; (b) Sengketa anu aya hubunganana, atanapi timbul tina, tuduhan maling, piracy, invasi privasi, atanapi henteu diidinan; sareng (c) klaim naon waé pikeun kunjungan lega. Upami rezeki ieu kapanggih henteu ilegal atanapi henteu kapaksa, maka Partai henteu milih ngahartikeun sababaraha Musuhan anu ragrag dina bagian tina rezeki ieu anu dianggap teu ilegal atanapi henteu kaberesihan sareng Sengketa sapertos kitu bakal diputuskeun ku pangadilan yurisdiksi kompeten dina pengadilan didaptarkeun pikeun yurisdiksi di luhur, sareng pihak-pihak satuju satuju kana yurisdiksi pribadi pangadilan éta.

KORKSI

Mungkin aya inpormasi dina Loka anu ngandung kasalahan tipografis, akurasi, atanapi pangalangkungan anu aya hubunganana sareng Penawaran Produk, kalebet katerangan, harga, kasadiaan, sareng sagala rupa inpormasi anu sanés. Kami ngagaduhan hak pikeun ngabenerkeun kasalahan, kaseueuran, atanapi kalepatan sareng ngarobih atanapi ngapdet inpormasi dina Loka iraha wae, tanpa aya bewara sateuacanna.

Bantahan

SITUS DIPASANGKEUN DI AS AS-IS AND AS-AVAILABLE BASIS. SIEWEU NYANGGO GAMPANG SUKAN SITU AYEUNA DI RISIKO SANGKANG KAJAWA. TO LENGKAP PALING PENTING DENGAN UNDANG-UNDANG, KANGGO NENGGALKEUN SEMUA JAMINAN, EKSPESEN ATAWA GAMPANG, ING DENGAN SUKU AND GAMPANG INGKANG, MENYANGKANG, TANPA LIMITASI, INGGRIS UNTUK GAMPANG, GAMPANG UNTUK DENGAN PENTING, GAMPANG UNTUK. Urang KUMAHA WARRANTI ATAU REPRESENTASI NGENTOTA AKSARI ATAWA KOMPETENSI KONTEN SITUS ATAWA KONTEN SUKAN WANGSUKAN PUTIH ING SUKAN ING AND KAMI NANJAWABAN TANPA KANGGURAN ATAWA RESPONSIBILITI ANTARA (1) ERRORS, PANJURUAN, ATAWA KOMPUTER 2) INJUR PERSONAL ATAWA HUKUM HUKUMAN, TANGGAPAN ANTARA ANYARI ANTARA, RESEPING DENGAN AKTARI AND AND NGGUNAKAN SITU, (3) SATU AKU UNTUK UNTUK MENGGUNAKAN ATAWA PERKHIDMATAN KESELAMATANAN ATAWA / ATAWA ATAWA ATAWA ATAWA INFORMASI KANGGURUAN AND / ATAWA FINSARI DITULUKAN, (4) ANTARA INTERRUPTI ATAWA GESANG TRANSMISSION ATAWA ATAWA DI SUKU, (5) ANTARA BATANG, KUNCI, TROJAN HORSES, ATAWA SEGURU YANG DENGAN DIPANGGU UNTUK ATAWA NAMPAK LIRIK DENGAN ANTARA TIGA, ATAWA (ATAWA (ATAWA) 6) SATU RÉSAN ATAWA OMISSIONS DI SUMBUTAN KAGIANAN DAN MATERI ATAWA UNTUK APA-APA KURING ATAWA DAMANG ANYA KUDU DIPENGKEUN AS ATAWA RESEP KANGGOAN ANU KONTEN PEDEUT, TRANSMITTED, ATAWA LAIN KANGGO NANGGALKEUN VIA SITU. KAMI TANPA JAMINAN, KARITET, JAMINAN, ATAWA ASALAH NGANGGALKE UNTUK APA PRODUK ATAWA SERVIS DIPANGKULAN ATAWA DIANGGO DENGAN PIRANG KANGGO NU LUKU SUKSANA, ANTARA GAMPANG, ATAWA ANAK DENGAN ATAWA NGAPANGKEUN ATAWA ATAWA DIHENTUKAN ATAWA DIHENTUKAN DENGAN PIHAK KANGGURU LUKU SITU, ANTARA LATIHAN NGANGGAP, ATAWA ANAK ATAWA NAMPANG ATAU LAKON NAMPAK ATAWA DIHENTUKAN PENTING Janten NANGGALKEUN ATAWA DI APA-APA APA DENGAN TANGGUNGAN UNTUK MONITORING ANU TRANSAKSI ANTARA ATAWA ATAWA ANTARA-TIGA PELUJUKAN PRODUK ATAWA SERKOSA. AS DENGAN PEMBUKU PRODUK ATAWA SERVIS DENGAN ANTARA MEDIUM ATAWA DI ANYU ANTARA, ANTARA MENGGUNAKAN JUDGMENT BEST AND ANTARA KECAKTANAN INI APLIKASI.

LIMITASI LIABILITY

IN NO ACARA KITA ATAWA ATAWA DIREKTOR KAMI, GAMPANG, ATAWA AGENSU AYA LIABLE TO YOU ATAWA ANYANA KANGSA KANGGURU, ANTARA, KONSULEN, KOMPUTER, INGGERIS, SUKSES, ATAWA DENGAN PUNITIFI, NGELUARKEUN KABUPATAN, KANGGURU, ATAWA NGAPUNG ATAWA ATAWA DILAYASA LAIN NIKMATIKEUN ING SITU, NAK KENE NU NU TUNGGALKEUN TUNGGAL KANGGO NU DESA GAMPANG. HANYA INGGRIS UNTUK KONEKSI KONEKSI DENGAN DI SINI, KANGGURAN KAMI DENGAN ANDA UNTUK ANTARA UNDANG-UNDANG ATAWA KANGGURU BUKU TINDAKAN, AKAN ATAWA KABEH JAWA KOMUNITAS UNTUK KANGGURAN, ING DENGAN, ATAWA KANGGO. NGASILKEUN UNDANG-UNDANG NEGARA NEGARA DAN UNDANG-UNDANG ANTARABANGSAEUN AYEUN KUMENTONGAN KANGGURUAN DI WARRANTI GAMPANG ATAWA INGKLISIS ATAWA LIMITASI DAMEN NGERITA. KUNG GURU INGKEUN AYA APLIKATIKEUN KAJAWA, AYA ATAWA ATAWA SEMUA INGKAT PENTAKSIRAN ATAWA KAHLAWAKAN TUNGGUH APLIK ATAS KAJAWA, ATAWA INGKEUN AYA NYANGGU HADI TAMBAHAN.

INDEMNIFICATION

Anjeun satuju pikeun membela, mayar, sareng nahan kami teu bahaya, kaasup anak urang, gabungan, sareng sadaya patugas masing-masing, agén, mitra, sareng karyawan, ti sareng ngalawan karugian, karusakan, tanggung jawab, klaim, atanapi paménta, kalebet pengacara anu lumrah 'waragad sareng biaya, dilakukeun ku pihak katilu alatan atanapi timbul tina: (1) anggoan Loka éta; (2) pelanggaran Sarat Pamakéan ieu; (3) pelanggaran representasi sareng jaminan anjeun anu diatur dina Sarat ieu Pamakéan; (4) palanggaran hak anjeun pikeun pihak katilu, kaasup tapi henteu dugi ka hak harta intelektual; atanapi (5) kalakuan anu ngabahayakeun pikeun pangguna pamaké sanés anu anjeun sambungkeun via Loka éta. Sanajan, baheula, kami nyéépkeun hak, atas biaya anjeun, pikeun nganggap pertahanan ekslusif sareng kontrol naon waé anu anjeun diperyogikeun pikeun nyumputkeun kami, sareng anjeun satuju pikeun kolaborasi, kalayan biaya anjeun, kalayan mertahankeun klaim sapertos kitu. Kami bakal ngagunakeun usaha anu saé pikeun ngabéjaan anjeun tina klaim, tindakan, atanapi teraskeun ieu anu poko dina indemnifikasi ieu nalika sadar kana éta.

DATA PENGGUNA

Urang bakal mertahankeun data-data anu tangtu anu anjeun kirimkeun ka Loka éta pikeun kaperluan ngokolakeun Tapak, ogé data anu aya hubunganana sareng panggunaan Loka anjeun. Sanaos urang ngalakukeun cadangan rutin rutin data, anjeun ngan ukur nanggung jawab pikeun sadaya data anu anjeun pamanus atanapi anu aya hubunganana sareng kagiatan anu anjeun lakukeun ku ngagunakeun Loka éta. Anjeun satuju yén urang moal ngagaduhan tanggel waler pikeun anjeun anu rugi atanapi korupsi data sapertos kitu, sareng anjeun nini ngajalankeun hak tindakan anu ngalawan kami timbul tina karugian atanapi korupsi data sapertos kitu.

KOMUNIKASI ELEKTRONIK, TRANSAKSI, sareng SIGNATURES

Nganjang ka Loka éta, ngirim kami email, sareng ngalengkepan formulir online janten komunikasi éléktronik. Anjeun satuju nampi komunikasi éléktronik, sareng anjeun satuju yén sadaya perjanjian, bewara, panyingkepan, sareng komunikasi anu sanésna kami nyayogikeun ka anjeun sacara éléktronik, ngalangkungan email sareng dina Loka, nyugemakeun sarat hukum anu komunikasi dina tulisan sapertos kitu. KAJI DENGAN KANGGO NENGGIGANA GAMPANG KOMPLES, KONTAK, ORDER, AND REKOD LAIN, ATAWA KOMPUTER ELEKTRONIK, DASAR, sareng Rujukan TRANSACTIONS YANG DITASARKE ATAWA DITUTUPKE DENGAN AS ATAWA VIA SITIKA. Anjeun nganggo nolak hak-hak atanapi sarat dina sagala statusna, peraturan, aturan, oro, atanapi undang-undang sanés dina yurisdiksi anu peryogi tandatangan asli atanapi pangiriman atanapi ngarekam rékaman non-éléktronik, atanapi pikeun pamayaran atanapi pemberian sks ku cara naon waé anu sanésna tibatan hartos éléktronik.

CALIFORNIA USERS DAN TANGGAL

Upami aya keluhan sareng kami anu henteu direngsekeun sacara hadé, anjeun tiasa ngahubungi Unit Bantuan Aduan ti Divisi Layanan Pelanggan Jurusan Consumer California California dina tulisan dina 1625 Market North Blvd., Suite N 112, Sacramento, California 95834 atanapi nganggo telepon di (800) 952-5210 atanapi (916) 445-1254.

rupa-rupa

Syarat Pamakéan ieu sareng naon waé kawijakan atanapi aturan operasi anu dipasang ku kami di Situs atanapi pikeun hormat dina Loka éta mangrupikeun kasepakatan sareng pangertosan antara anjeun sareng kami. Kami kagagalan pikeun ngalaksanakeun atanapi ngalaksanakeun sagala hak atanapi nyayogikeun Katentuan Pamakéan ieu henteu tiasa dijalankeun salaku pengabdian tina hak atanapi sasadiaan ieu. Sarat Pamakéan ieu beroperasi ka tingkat anu lengkep anu diijinkeun ku hukum. Kami tiasa ngadaptarkeun naon waé atanapi sadayana hak sareng kawajiban ka batur dina iraha waé. Kami moal nanggungjawaban atanapi nanggung jawab pikeun karugian naon, karusakan, reureuh, atanapi kagagalan kalakuan anu disababkeun ku panyabab saluareun kontrol anu lumrah. Upami aya panyayuran atanapi bagian tina sasadiaan Sarat Pamakéan ieu ditangtukeun teu sah, batal, atanapi unenforceable, yén panyayogian atanapi bagian tina panyayuhan dianggap pisah tina Sarat Pamakéan ieu sareng henteu mangaruhan validitas sareng kaberhasilan tina sésana rezeki. Teu aya usaha bareng, gawé bareng, hubungan padamelan atanapi agénsi anu nyiptakeun antawis anjeun sareng kami salaku akibat tina Sarat Pamakéan ieu atanapi pamakean Loka éta. Anjeun satuju yén Sarat Pamakéan ieu moal diteraskeun ngalawan kami ku cara didaptarkeun aranjeunna. Anjeun tiasa ngaleukeunan naon waé sareng sadaya pertahanan anjeun tiasa dumasar kana bentuk éléktronik Syarat Pamakéan ieu sareng kurangna tandatangan ku pihak-pihak anu ngalaksanakeun palaksanaan Sarat Pamakéan ieu.

TAROS KAMI

Pikeun ngalengkepan keluhan ngeunaan Situs atanapi nampi inpormasi langkung lengkep ngeunaan panggunaan Loka éta, mangga ngahubungi kami di:

Ecorelos
__________
karajaan Inggris
hello@ecorelos.com

Bébas Ngiriman Di sakuliah dunya

Sakabéh pesenan - teu aya waragad minimal

60 Poé Pembeli Toko

Garansi ngabalikeun deui

Rek internasional

Ditawarkeun di nagara panggunaan

100% Checkout Aman

PayPal / Mastercard / Visa / Amex

narjamahkeun