Dijual!

BEWELL Arloji Kayu méwah Premium Awéwé

127.15 78.83

-38%
beureumbeureumbeureumbodasbodasbodas
atra
Rurusuhan! Penjualan ieu ditungtungan
SKU: 32873139579 Kategori:
Ngan 5 barang anu tinggal di stok!
Gratis pengiriman sadunya di sadaya pesenan
  • Program panyalindungan 60 dinten anu ngagaleuh.
  • Dihasilkeun sacara étika. Kualitas dijamin.
  • Pesenan dinten kanggo perkiraan pangiriman antara 2 Juni jeung 17th June. Maca langkung seueur ngeunaan pangiriman.
Checkout Aman Dijamin
Bagikeun produk ieu

gambaran

Bewell parantos ngadamel nami pikeun dirina sacara global janten merek premium, sareng jam tangan ieu mangrupikeun salah sahiji seueur conto naha. Jam kai anu bergaya sareng pulas végér sareng préparasi premium, jam tangan ieu dijamin katingali langkung saé naon waé.

brand NgaranBEWELL
gerakanQuartz
jepitan Tipepinggel jepitan
Résistansi cai JeronaHenteu tahan cai
band Width18mm
hal nu hususLeungeun Luminous
Dipencét Jandela Bahan TipeHardlex
Panjang band24cm
dipencét diaméterna41mm
Bahan halkayu
Wangun halbuleud
bisi ketebalan10mm
mamerkeunanalog
Bahan talikayu
BEWELL Awéwé Kayu Puteran Kayu Kayu Kayu
BEWELL Awéwé Kayu Puteran Kayu Kayu Kayu
BEWELL Awéwé Kayu Puteran Kayu Kayu Kayu
BEWELL Awéwé Kayu Puteran Kayu Kayu Kayu
BEWELL Awéwé Kayu Puteran Kayu Kayu Kayu
BEWELL Awéwé Kayu Puteran Kayu Kayu Kayu
BEWELL Awéwé Kayu Puteran Kayu Kayu Kayu

informasi tambahan

brand Ngaran

BEWELL

gerakan

Quartz

jepitan Tipe

pinggel jepitan

Bahan hal

ti kayu

Résistansi cai Jerona

Henteu tahan cai

band Width

18mm

bisi ketebalan

10mm

hal nu husus

Leungeun Luminous

Dipencét Jandela Bahan Tipe

Hardlex

Panjang band

24cm

dipencét diaméterna

41mm

merek

Bewell

Bahan hal

kayu

Wangun hal

buleud

bisi ketebalan

10mm

mamerkeun

usaha Rotary

génder

Ladies

Bahan tali

kayu

gaya

Kasual, Pantun

Harita

Aya can aya resensi.

Ngan asup nasabah anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review hiji.

BEWELL Arloji Kayu méwah Premium Awéwé
BEWELL Arloji Kayu méwah Premium Awéwé
127.15 78.83 Pilih pilihan