Dijual!

BEWELL Awéwé Slimline Kayu Bangle Watch

$176.01 $95.03

-46%
(2 resensi customer)
Hideung SandalwoodHideung SandalwoodHideung SandalwoodmaplemaplemapleKayu beureumKayu beureumKayu beureum
atra
Rurusuhan! Penjualan ieu ditungtungan
SKU: 32995692434 Kategori:
Ngan 11 barang anu tinggal di stok!
Gratis pengiriman sadunya di sadaya pesenan
  • Program panyalindungan 60 dinten anu ngagaleuh.
  • Dihasilkeun sacara étika. Kualitas dijamin.
  • Pesenan dinten kanggo perkiraan pangiriman antara 30th June jeung 15 Juli. Maca langkung seueur ngeunaan pangiriman.
Checkout Aman Dijamin
Bagikeun produk ieu

gambaran

Urang resep pisan kana gelang saeutik petit ti ieu Bewell. Sél diameter 22mm leutik sareng logam digosok sakedap aksén hareupeunana, sareng tali kayu bangle-gaya anu dipahat aya gaya busana Srimanganti. Sayogi dina pilihan tilu leuweung anu béda-béda, jam tangan ieu paling enteng idéal pikeun anu milari rupa anu halus sareng canggih tanpa beurat tina saparapat logam.

brand NgaranBEWELL
gerakanQuartz
Résistansi cai Jerona3Bar
jepitan Tipepinggel jepitan
Bahan halti kayu
hal nu hususTahan cai
Band Bahan Tipeti kayu
dipencét diaméterna22mm
Dipencét Jandela Bahan Tipeinten biru Kristal
Panjang band19cm
bisi ketebalan6mm
band Width10mm
BEWELL Awéwé Slimline Wooden Band Quartz Watch BEWELL Awéwé Slimline Wooden Band Quartz Watch BEWELL Awéwé Slimline Wooden Band Quartz Watch BEWELL Awéwé Slimline Wooden Band Quartz Watch BEWELL Awéwé Slimline Wooden Band Quartz Watch BEWELL Awéwé Slimline Wooden Band Quartz Watch BEWELL Awéwé Slimline Wooden Band Quartz Watch BEWELL Awéwé Slimline Wooden Band Quartz Watch BEWELL Awéwé Slimline Wooden Band Quartz Watch BEWELL Awéwé Slimline Wooden Band Quartz Watch BEWELL Awéwé Slimline Wooden Band Quartz Watch BEWELL Awéwé Slimline Wooden Band Quartz Watch
BEWELL Awéwé Slimline Wooden Band Quartz WatchBEWELL Awéwé Slimline Wooden Band Quartz WatchBEWELL Awéwé Slimline Wooden Band Quartz Watch
beureumKayu mapleSandalwood hideung

informasi tambahan

brand Ngaran

BEWELL

gerakan

Quartz

Résistansi cai Jerona

3Bar

jepitan Tipe

pinggel jepitan

Bahan hal

ti kayu

hal nu husus

Tahan cai

Band Bahan Tipe

ti kayu

dipencét diaméterna

22mm

Dipencét Jandela Bahan Tipe

inten biru Kristal

Panjang band

19cm

bisi ketebalan

6mm

band Width

10mm

merek

Bewell

Bahan hal

kayu

Wangun hal

buleud

bisi ketebalan

6mm

mamerkeun

usaha Rotary

génder

Ladies

Bahan tali

kayu

gaya

Pantun, Smart

resensi 2 pikeun BEWELL Awéwé Slimline Kayu Bangle Watch

    Sunda *** a
    Nice leutik lalajo, lucu pisan
    O *** v
    Teu sumping, tapi nampi ngabalikeun duit pinuh.

Ngan asup nasabah anu geus dibeuli produk ieu bisa ninggalkeun review hiji.

BEWELL Awéwé Slimline Kayu Bangle Watch
BEWELL Awéwé Slimline Kayu Bangle Watch
$176.01 $95.03 Pilih pilihan