Pengiriman gratis di sakuliah dunya sagala pesenan

Émbaran Pangiriman

Taliwang bébas

Perkiraan tanggal pangiriman kanggo layanan pengiriman gratis kami ditampilkeun dina sadaya halaman produk ogé dina halaman kasir. Perkiraan tanggal pangiriman ogé dilebetkeun dina email iber kiriman kiriman sareng panumbu ngalacak pangiriman online. Punten dicatet yén tanggal anu disayagikeun tanggal diperkirakeun sareng lami langkung lami kanggo sababaraha tujuan sareng kirang waktos pikeun batur. Punten Catet yén meureun aya sababaraha telat pangiriman dina waktos sibuk (liburan dll) atanapi upami aya kaayaan anu nyingkirkeun. Ecorelos teu ngajamin pangiriman bakal sumping antara perkiraan tanggal pangiriman, tapi urang ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyayogikeun inpormasi anu paling akurat dumasar kana inpormasi anu urang ngagaduhan. Kusabab produk kami dikirim langsung tina produsén, anjeun tiasa nampi pesenan anjeun dina sababaraha kiriman (tanpa biaya tambahan) upami ngandung produk tina pabrik atanapi merek anu béda.

Pangiriman Ekspres

Upami anjeun peryogi kiriman ekspres atanapi tanggal kadatangan dijamin punten taros Kami sareng kami bakal senang masihan anjeun cutatan. Ngan hayu urang terang barang mana anu anjeun resep sareng kami bakal masihan terang anjeun kana pilihan anu sayogi.

Protection meuli

Anjeun katutupan ku kami poé 60 program perlindungan pembeli anu hartosna anjeun ngagaduhan hak:

  • Pembayaran balik pinuh upami anjeun henteu nampi pesenan anjeun dina 60 dinten kiriman
  • Ngabalikeun duit sawaréh upami barang-barang anu henteu dijelaskeun.
  • Gantian upami barang ngagaduhan anu ruksak.

Upami pesenan anjeun henteu acan sumping dina tanggal anu disebatkeun dina email konfirmasi kiriman anjeun, mangga ngahubungi kami sareng kami bakal bagja ngabantosan. Dina acara anu henteu mungkin yén ngabalikeun artos, dibalikeun deui bakal diolah nganggo metode pamayaran aslina (kami bakal ngabalikeun deui transaksi aslina) via Stripe atanapi PayPal. Punten ngantepkeun 5-10 dinten kanggo pamayaran mundur némbongan deui dina akun anjeun saatos kami parantos ngaropéa.

Produk Kayu

Punten awaskeun yén kai mangrupikeun produk alami sareng salaku akibatna warna sareng sisikian tiasa katingalina rada béda dina gambar dina website. Ieu diperkirakeun kusabab sipat bahan sareng téknik manufaktur. Kaseueuran produk anu ditawarkeun kami ogé ditetepkeun ku leungeun anu ogé tiasa ditimbulkeun sababaraha variasi antara barang.

Dimana produk kai nyatakeun 'henteu tahan cai' biasana ngandung hartos yén barangna tahan-percikan tapi henteu cocog pikeun beuleum handapeun cai. Pikirkeun yén henteu kunanaon ngagemna bari ngumbah panangan tapi henteu bari mandi atanapi badé ngojay.

Personalisation

Kaseueuran produk urang ngagaduhan rohangan pikeun personalisasi (bisi jaga jam tangan) contona) sanaos ayeuna urang teu nawiskeun jasa personalisasi dina wéb kami. Pikeun waktos na, kami nyarankeun nyandak barang anjeun ka toko nonton lokal atanapi jasa ukiran pikeun pribadi dugi ka nawiskeun jasa ieu ngalangkungan halaman wéb kami.

Bébas Ngiriman Di sakuliah dunya

Sakabéh pesenan - teu aya waragad minimal

60 Poé Pembeli Toko

Garansi ngabalikeun deui

Rek internasional

Ditawarkeun di nagara panggunaan

100% Checkout Aman

PayPal / Mastercard / Visa / Amex

narjamahkeun