Pengiriman gratis di sakuliah dunya sagala pesenan

Patanyaan umum dijawab

Patarosan anu sering ditaros

Leres! Urang dikirimkeun ka sakuliah dunya. Upami urang henteu tiasa ngirim pesenan anjeun ka lokasi anjeun kusabab kaayaan anu luar biasa sapertos perang, bencana alam jrrd. Kami bakal nginpokeun ka anjeun sareng ngabalikeun duit pesenan anjeun langsung.

Perkiraan tanggal pangiriman kanggo jasa pengiriman gratis kami ditingalikeun dina sadaya halaman produk sareng ogé nalika di Checkout. Upami anjeun parantos nyayogikeun pesenan sareng kami, éta ogé bakal dipidangkeun dina email bewara kiriman babarengan sareng link pelacak, ogé dina bagian Akun kuring upami anjeun damel akun. Pikeun inpormasi langkung lengkep mangga parios kami halaman inpormasi pangiriman.

Alatan sipat pangiriman kami henteu sanggup nawiskeun séntral kanggo barang anu anjeun tampi. Nanging, upami anjeun hoyong uihkeun hiji item atanapi henteu bahagia ku pameseran anjeun pikeun alesan naon, mangga ngahubungi kami nganggo form dina halaman ieu sareng kami bakal tiasa ngabantosan ngabantosan.

Upami pesenan anjeun parantos dikirim maka hanjakalna anjeun moal tiasa ngarobih alamat pangiriman. Upami anjeun teu acan nampi email bewara kiriman maka kami panginten tiasa ngamutahirkeun pesen kanggo anjeun - kirimkeun pesen sareng kami bakal mastikeun gancang-gancang.

Anjeun bakal nampa email apdet dina unggal tahapan pamesenan anjeun, sareng upami anjeun damel akun sateuacan atanapi salami Checkout maka anjeun ogé tiasa pariksa status tatanan online sacara online dina Akun abdi bagian iraha wae.

Pikeun ngajaga overheads kami sakedik-gancang kami nyayogikeun dukungan online liwat email atanapi rojongan obrolan instan (upami sayogi). 

Upami anjeun sadar yén anjeun gaduh kasalahan saatos nempatkeun pesenan anjeun, punten taros Kami pas mungkin sareng urang tiasa ngapdet rinci pikeun anjeun. Penting pikeun ngahubungi kami langsung sabab kami moal bisa ngomean rinci naon waé nalika parantos dikirim.

Upami anjeun gaduh order langkung ti hiji barang (khususna tina mérek anu béda) maka sigana urutan anjeun bakal sumping dina sababaraha bungkus. Ieu kusabab urang kirimkeun langsung ti pabrik pikeun nawiskeun barang-barang kualitas anu pangsaéna dina harga anu pangsaéna.

Masih peryogi bantosan?

Meunang di kabaran ku kami

Anjeun tiasa ogé email kami langsung di hello@ecorelos.com atanapi nyerat ka urang di 75 Jalan Perak, Bedford, MK44 3JA Raya Raya.

Perhatikeun: tim dukungan palanggan kami nyarios basa Inggris ngan ukur. Urang tiasa narjamahkeun pesen anjeun tapi balesan bakal dikirim dina basa Inggris.

Bébas Ngiriman Di sakuliah dunya

Sakabéh pesenan - teu aya waragad minimal

60 Poé Pembeli Toko

Garansi ngabalikeun deui

Rek internasional

Ditawarkeun di nagara panggunaan

100% Checkout Aman

PayPal / Mastercard / Visa / Amex

narjamahkeun