Transporti falas në të gjithë botën të gjitha urdhërat

Informacion të ofrimit të

pa pagesë Delivery

Datat e vlerësuara të shpërndarjes për shërbimin tonë të dorëzimit falas shfaqen në të gjitha faqet e produktit, si dhe në faqen e arkëtimit. Datat e vlerësuara të dorëzimit përfshihen gjithashtu në emailin e njoftimit të porosisë së porosisë së bashku me një lidhje për të ndjekur dorëzimin tuaj në internet. Ju lutemi vini re se datat e parashikuara janë data të vlerësuara dhe mund të zgjasë më shumë për disa destinacione dhe më pak kohë për të tjerët. Ju lutemi vini re gjithashtu se mund të ketë disa vonesa në shpërndarje gjatë periudhave të ngarkuara (pushime etj) ose nëse ka rrethana lehtësuese. Ecorelos nuk garanton që dorëzimi do të arrijë midis datave të vlerësuara të dorëzimit, por ne bëjmë çmos që të sigurojmë informacionin më të saktë të mundshëm bazuar në informacionin që kemi. Ndërsa produktet tona dërgohen drejtpërdrejt nga prodhuesit, ju mund të merrni porosinë tuaj në dërgesa të shumta (pa kosto shtesë) nëse përmban produkte nga prodhues ose marka të ndryshme.

Dorëzimi i shprehur

Nëse keni nevojë për dorëzim të shpejtë ose një datë të garantuar të mbërritjes ju lutemi na kontaktoni dhe ne do të jemi të lumtur t'ju sigurojmë një vlerësim. Thjesht na tregoni se cilat artikuj ju interesojnë dhe ne do t'ju njoftojmë opsionet e disponueshme.

Mbrojtja blerësi

Ju jeni mbuluar nga yni Ditë 60 programi i mbrojtjes së blerësit që do të thotë se keni të drejtë të:

  • Një rimbursim i plotë nëse nuk merrni porosinë tuaj brenda 60 ditëve nga dërgesa
  • Një rimbursim i pjesshëm nëse ndonjë artikull nuk është siç përshkruhet.
  • Një zëvendësim nëse ndonjë send arrin të dëmtuar.

Nëse porosia juaj nuk ka mbërritur deri në datën e përmendur në emailin tuaj të konfirmimit të dërgesës, ju lutemi na kontaktoni dhe ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë. Në rast të pamundur që një rimbursim të jetë i nevojshëm, rimbursimet do të përpunohen duke përdorur metodën tuaj të pagesës fillestare (ne do të rimbursojmë transaksionin origjinal) përmes Stripe ose PayPal. Ju lutemi lejoni 5-10 ditë që rimbursimi të shfaqet përsëri në llogarinë tuaj pasi të kemi përpunuar atë.

Produkte druri

Ju lutemi kini kujdes që druri është një produkt natyral dhe si rezultat ngjyra dhe kokrra mund të shfaqen pak më ndryshe nga imazhet në uebfaqe. Kjo do të pritet për shkak të natyrës së materialeve të produktit dhe teknikave të prodhimit. Shumica e produkteve që ne ofrojmë janë gjithashtu të gatshme, të cilat gjithashtu mund të çojnë në disa ndryshime midis artikujve.

Kur një produkt druri thotë 'jo i papërshkueshëm nga uji', kjo zakonisht do të thotë që sendi është i papërshkueshëm nga uji, por jo i përshtatshëm për tu zhytur nën ujë. Mendoni se është në rregull ta vishni gjatë larjes së duarve por jo gjatë larjes së banjës ose notit.

personalizimit

Shumica e produkteve tona kanë një hapësirë ​​për personalizim (për shembull, për shembull), megjithatë për momentin ne nuk ofrojmë asnjë shërbim personalizimi në faqen tonë të internetit. Për momentin, ne ju sugjerojmë ta çoni artikullin tuaj në dyqanin tuaj lokal ose shërbimin e gdhendjes për personalizim derisa ta ofrojmë këtë shërbim përmes faqes sonë të internetit.

Anijeve të lirë në botë

Në të gjitha porositë - pa shpenzuar minimale

60 ditë Mbrojtje e blerësit

Garanci e rimbursimit të plotë

Garancia ndërkombëtare

Ofrohet në vendin e përdorimit

Pagesë 100% e Sigurt

PayPal / Mastercard / Visa / Amex

Perkthe